Aanbod 

Enkele vragen aan jou:

  • Voel je je met regelmaat zo onzeker dat je nauwelijks uit je woorden komt?
  • Merk je dat je de neiging hebt je terug te trekken uit het sociale leven vanwege je onzekerheid?
  • Weet je ergens wel, dat als je niets doet aan die onzekerheid, dat het blijft zoals het blijft?
  • En, zo ja, wil je dat?

Ik heb daarom een fantastisch aanbod voor jou.

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik ben Digna en ik begeleid vrouwen die worstelen met hun levenslange onzekerheid die hen op alle vlakken van hun leven belemmert. Door mijn begeleiding ervaren deze vrouwen (weer) dat ze er mogen zijn, dat hun zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid toeneemt. En vooral dat ze hun grenzen durven aan te geven. Er ontstaan nieuwe vriendschappen met gelijkgestemden, hun sociale leven krijgt een boost en ze kunnen het leven gaan leiden waarnaar ze al hun hele leven verlangen.

Daarnaast bied ik 2 laagdrempelige diensten aan, waardoor je mij en mijn manier van werken leert kennen. En wie weet, komen we er dan samen achter of je nog een stap verder wil gaan om de opgedane transformatie nog meer te versterken en te verankeren in een traject.

Wil je echt de diepte in en transformatie en heling tot een hoger niveau brengen? 

Graag bied ik je een coachingstraject van 3 maanden of desgewenst van 6 maanden aan. Het is een traject waarbij jij na afloop meer zelfvertrouwen hebt, weet waar je talenten liggen, en weet hoe jij je wensen kan realiseren. Je voelt je beter, hebt meer zelfliefde, en je weet wat/wie wel en niet bij je past. Een speciaal op maat gemaakt traject voor jou, geen standaard werk dus. Ik ben ontzettend trots dit te mogen aanbieden aan jou, omdat ik weet, dat je na het volgen van dit traject, nooit meer dezelfde zal zijn. 

Testimonial

Wow, wat een megatransformatie! Ik heb in 3 maanden tijd meer bereikt dan in andere coachingstrajecten. Wat ben ik diep gegaan in mijn ontwikkelingsproces. WOW!!

Wat ben ik je dankbaar, Digna. Ik heb zoveel inzichten mogen ontvangen. Ik voel mij nu zo sterk, durf meer voor mijzelf op te komen, en ik heb het gevoel dat ik de hele wereld weer aankan. Wat jij voor mij hebt gedaan, is onbetaalbaar.

Mijn familie en vrienden herkennen mij niet terug. Ik kan mij niet voorstellen dat ik 6 maanden geleden nog in een diepe put zat. 

 

3 of 6 maanden?

Het traject van 3 maanden is intensiever van opzet. Zo is een life sessie langer qua duur en hebben we tussen de sessies door veel contact met elkaar door middel van huiswerkopdrachten, telefoongesprekken en mailcontact. Ben jij een vrouw en heb je meer tijd omhanden? en vind je het fijn om meer contact te hebben. Dan is dit traject geschikt voor jou. 

Het 6 maanden-traject is minder intensief qua tijdsdruk, doch even waardevol als het 3 maanden-traject. Uitermate geschikt voor de business vrouw die minder tijd heeft om een lange life sessie in te plannen in haar agenda, maar toch het maximale resultaat wil behalen van het coachingstraject.  

Samen bepalen wij wat het beste bij jou past. 

Neem gerust contact met mij op. Mail naar info@holistischepraktijkzivah.nl of bel 06-28213718

Mijn 2 laagdrempelige diensten:

De Luisterkindmethode – Voor volwassenen en kinderen.  

Is er iets met je kind waar je maar niet de vinger op kan leggen? Is je kind “ineens” bang, boos, verdrietig, maakt ruzie met anderen, heel gevoelig en/of trekt zich terug en kan niet (goed) aangeven wat er is? Je maakt je zorgen! 

OF

Heb je het gevoel dat je zelf niet verder komt in je leven? Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan in je leven en wil je eindelijk weten waar het aan ligt, maar bovenal, wil je weten hoe je ervan af komt? 

Ik kan op telepathische manier met jou of je kind contact maken, waardoor jij of je kind mij vertelt wat er speelt. Deze informatie type ik en mail ik je toe. Door het te lezen, vallen puzzelstukjes op zijn plek en vindt er direct heling en transformatie plaats. 

Testimonial van een moeder die een afstemming voor haar kind ontving:

Lieve Digna, het lijkt zo wel allemaal op z’n plek te vallen, verklaart zoveel van zijn angsten en gedrag. Het gaat super goed met hem nu op school! Hij heeft weer zin in school en speelt leuk met de andere jongens uit zijn klas. ’s Nachts gaat het ook top. Hij durft uit bed om te gaan plassen heeft (bijna) geen ongelukjes meer wat hem weer mega veel zelfvertrouwen geeft. Is minder bang in het donker … Kortom we zijn super blij met al deze veranderingen en dankbaar voor de afstemming. Moeder van jongetje, 8 jaar.
 

Praktische informatie:

De afstemming vindt plaats op afstand. Ik mail het je toe en je leest het. Het kind hoeft het niet te lezen (mag wel) want de transformatie heeft al plaatsgevonden. Kinderen van 10 jaar en ouder dienen zelf toestemming te geven voor het maken van een afstemming. Voor meer informatie zie ook de pagina van de Luisterkindmethode.

Wil je een afstemming ontvangen voor jezelf of je kind? Mail naar info@holistischepraktijkzivah.nl.

Je investering:

De afstemming is € 75 en het bedrag betaal je van tevoren. Nadat je betaald hebt, vindt de afstemming plaats binnen 14 werkdagen. Ik mail je deze dan toe. In de mail doe ik je ook een voorstel voor een telefonisch evaluatiegesprek naar aanleiding van de afstemming. In het gesprek ontdekken we ook of het zo goed is of dat ik nog meer kan betekenen voor jou/het kind of jullie gezin als geheel.

Lees hier meer over deze bijzondere methode. 

Klankschaalmassage 

Toe aan diepe ontspanning? Ontvang dan een Klankschaalmassage. Een klankschaalmassage is een zachte massage die je lichaam weer in harmonie met zichzelf brengt. Je komt tot rust , en stress, zorgelijkheden en gepieker gaan naar de achtergrond.

Hoe werkt het

Je ligt met je kleding aan op een behandeltafel. Er worden klankschalen van verschillende groottes geplaatst op je lichaam, eerst op de achterkant en daarna op de voorkant. Ik sla zachtjes en om de beurt, of samen, de klankschalen aan. Deze klanken trillen door je heen en om je heen. Dat heeft een zeer helend en ontspannend effect.  Kom het ervaren! Je bent van harte welkom.

Testimonial 

Ik weet nu waarom mijn ouders bij je komen voor een klankschaalmassage. Ik voel mij zo rustig en ontspannen. Ik merk dat de pijn in mijn schouder nu ook weg is. Vrouw, single, 25 jaar, uit Hoorn.

Praktische informatie:

De massage duurt 45-60 minuten en is in mijn praktijkruimte aan huis in Amsterdam. Je investering is € 50 dat je contant betaalt. Mail voor een afspraak naar info@holistischepraktijkzivah.nl en we maken een afspraak voor de sessie. Leuk je te ontmoeten!

Klankschaal meditatie sessie:

Elke maand organiseer ik een klankschaal meditatie sessie. In deze sessie, lig je op een matras en zal ik onder begeleiding van het aanslaan van de klankschalen, een meditatie geven. Hierdoor kom je in een diepe ontspanning terecht. Daarnaast geef ik ook klankconcerten die hetzelfde effect hebben als de klankschaal meditatie sessie. Het verschil is dat er geen meditatie aan te pas komt. Een klankconcert duurt ongeveer een uur.

Praktische informatie:

De sessie duurt ongeveer twee uur, en is meestal op de vrijdag van 19:00-21:00u. De sessies vinden plaats in huiselijke kring en de investering is € 15. Wil jij deze bijzondere vorm van meditatie in combinatie met klankschalen ook ervaren en tot rusten ontspanning komen, mail dan naar info@holistischepraktijkzivah.nl, dan zet ik je op de deelnemers lijst. Meld je aan voor mijn blog en nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte van mijn evenementen en laatste nieuwtjes.

∗ Voor B2B gelden er andere prijzen.

Testimonial 

Ik schrok van mijn eigen gesnurk… Ik was erg ver weg… In de verte kon ik je stem nog horen….Wat een heerlijk gevoel…. Ik heb vannacht heerlijk geslapen…

 


error: Content is protected !!