De week van…Eefje

Zoals je van mij gewend bent, ontvang je elke dinsdag een blog van mij. Ik heb besloten de naam van ‘wekelijkse blog’ te veranderen in ‘De week van….’

Ik heb dat gedaan met een reden.

Ik wil jullie laten kennis maken met de verhalen die schuilgaan achter de onzekerheid van de mensen die ik ontmoet gedurende mijn werkzaamheden, en met mijn werkzaamheden die ik verricht als ik vrouwen met onzekerheid begeleid.

Op deze manier kan je een beter beeld vormen van mij, wat ik doe en welke impact onzekerheid kan hebben op iemand, m.n. die jonge vrouwen, 30-40 jaar, die zich eenzaam en alleen voelen.

In  ‘De week van…’ deze week, vertel ik over een meisje, Eefje, van 7 jaar, die ik heb geholpen om o.a. van haar onzekerheid af te komen.

Dit meisje maakte ruzie met andere kinderen, was erg bazig, had al verschillende programma’s gevolgd, is slim, en was ’s avonds bang en wilde niet in haar bed slapen. Af en toe plaste ze nog in bed. Eefje, zo heette zij, kon ontzettend onzeker zijn van zichzelf. Alsof ze niets goed kon doen.

Haar ouders benaderden mij met de vraag of ik haar kon helpen. Hoewel zij niet in mijn doelgroep paste, voelde ik dat ik haar moest helpen.

Ik besloot daarom ook om Eefje te helpen. Ik ging energetisch in gesprek met Eefje. Ik communiceerde met haar ziel.

In de energie ontmoette ik Eefje op een bijzondere plek. Het was er stil, geen bomen, planten… niets. Het enige wat er was, waren speeltoestellen.Eefje zat op een wip. Hier kon Eefje tot rust komen.  Hier kon zij zichzelf zijn. Eefje kon al vanaf haar geboorte energieën voelen. Op latere leeftijd veranderde het gevoel in daadwerkelijk zien en horen van overledenen. Het was altijd druk in haar hoofd. en ze moest zoveel. Ik snapte nu waarom ze hier kwam… het was rustgevend en kalmerend. Ze kon hier tot rust komen. Ze vertelde mij over haar leven, school, broertje en zusje, haar ouders. Ze wilde het zo graag goed doen. Ze wilde lief zijn.

Ik snapte nu waarom ze hier kwam… het was rustgevend en kalmerend. Ze kon hier tot rust komen.

Naarmate wij verder in gesprek gingen, kwam ik erachter dat haar gedrag, het ruzie maken met anderen, het bazig zijn en vooral haar onzekerheid, te maken had met vreemde energieën. Deze dwongen haar als het ware om ruzie te maken met andere kinderen. En omdat het voor Eefje zo vertrouwd was om met deze energieën te ‘spelen’, deed ze wat er van haar gevraagd werd. Ook al vond ze het niet altijd even leuk om te doen. Want Eefje wilde juist heel graag met andere kinderen op school spelen… het lukte haar echter niet om de energieën het hoofd te bieden.

Eefje en ik hebben samen de energieën verwijderd en in het licht gezet waar ze eindelijk zelf ook tot rust konden komen.

Voor Eefje was het afgedaan. Ze kon weer verder.

Eefje haar gedrag is diezelfde middag, dat jij met haar in gesprek bent gegaan, veranderd.

Ik heb dit gesprek via de mail naar de ouders gestuurd. Na een week kreeg ik de reactie van de ouders per mail. Er was heel veel gebeurd in die week.

De ouders mailden mij terug:

“Eefje haar gedrag is diezelfde middag, dat jij met haar in gesprek bent gegaan, veranderd. Er leek een zware last van Eefje haar schouders te zijn afgevallen. Eefje was rustig. Eefje slaapt ’s avonds weer in haar bed zonder angst. Eefje is gewoon een ander kind geworden. Eefje is te corrigeren, wat voorheen niet het geval was. Eefje is zekerder van zichzelf geworden. Eefje is trots op zichzelf.”

Natuurlijk zal Eefje weer moeten wennen aan haar eigen ‘ZELF’ en dat zij zelf ook een keuze heeft en kan maken. Ik ben ontzettend blij dat deze ouders op tijd aan de bel hebben getrokken, zodat hun dochter kan opgroeien tot een zelfverzekerde vrouw.

Heel veel vrouwen die ik begeleid en begeleid heb, zijn hooggevoelig, net zoals Eefje. Hebben last van energieën maar hebben hier geen weet van. Misschien herken jij jezelf in het verhaal van Eefje. Hoe lang loop jij al met jouw onzekerheid rond? Hoe lang wacht jij al om geholpen te worden met jouw onzekerheid?  Hoe lang snak jij naar vrijheid en geluk?

Vraag mijn gratis ‘Inzicht-in-onzekerheid’ gesprek aan. Mail naar: info@holistischepraktijkzivah.nl, dan maken wij een belafspraak.

Ik wens jou een hele mooie week en dat alle goeds jouw pad op mag komen.

Warme groet,

Digna

 


Reageer

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Aanmelden  
Laat het mij weten wanneer er
error: Content is protected !!