Waarom kan ik je helpen?

Als hoog-gevoelige vrouw ben ik mijn hele leven bang en onzeker geweest, totdat ik erachter kwam waar het mee te maken had. Toen kon het veranderen en daarmee is mijn hele leven veranderd.

Van een muurbloempje dat altijd aan de zijlijn van het leven stond, ben ik gegroeid naar “ondernemer” met een bloeiende praktijk waarin ik spiritualiteit combineer met coaching en natuurgeneeskunde.

Omdat ik uit eigen ervaring weet hoezeer “onzekerheid” een stempel drukt op alles wat je doet, denkt en voelt, ligt mijn hart bij het begeleiden van onzekere vrouwen die dolgraag bevrijd willen worden van hun onzekerheid. Die van hun gebrek aan zelfvertrouwen af willen, en hun plek willen herontdekken in de snelle maatschappij.

Graag begeleid ik jou op weg naar een gelukkig leven waarin je je talenten en kwaliteiten ziet en deze in kan zetten, waar jij wilt. Hierin ligt mijn expertise, omdat ik zelf die weg gegaan ben. 

Mijn achtergrond

Het kind

Ik ben altijd hooggevoelig geweest en had als kind al interesse in spiritualiteit en het paranormale. Echter, vanwege mijn culturele achtergrond was het niet gebruikelijk hierover te praten. Daardoor voelde ik mij onzeker en ook “anders” dan anderen. Dat had een negatieve impact op mijn zelfvertrouwen. Ik wist niet goed hoe ik me moest gedragen en dat zorgde ervoor dat ik de neiging had me terug te trekken uit het sociale leven. Ik voelde me daardoor ook wel vaak eenzaam en niet begrepen, maar kon er geen woorden aan geven. Daarnaast kreeg ik al op jonge leeftijd een chronische aandoening die mijn onzekerheid versterkte.

De volwassene

Op latere leeftijd ben ik in aanraking gekomen met energiewerk zoals Reiki en Shambhala. Daarna heb ik trainingen in mediumschap gevolgd, zoals een Dierentolk opleiding, de Luisterkindmethode, alsook workshops en cursussen in intuïtieve ontwikkeling. Tijdens deze cursussen kwam ik tot het besef dat ik hooggevoelig was. Dat dit geen “last” is, maar een gave, die, als je deze weet te ontwikkelen, een enorme kracht en kwaliteit is.

Ook kwam ik erachter wat er was gebeurd waardoor ik zo onzeker was geworden. En ik verwerkte de oorzaak door middel van speciale sessies, bijzondere rituelen en diepgaande energetische behandelingen. Bovendien leerde ik deze ook zelf te geven en dat zorgde er óók voor dat mijn zelfvertrouwen groeide. Mijn onzekerheid verdween naar de achtergrond. En in plaats van onzekerheid ontstond er zelfliefde en zelfacceptatie. 

Mijn hart volgen

Intussen was ik werkzaam als maatschappelijk werkster en daar kon ik goed mijn ei kwijt. ik merkte hoe leuk ik het vind om mensen te helpen. Toch, als ik naar mijn gevoel en intuïtie luisterde, merkte ik dat ik toch het liefste een eigen praktijk wilde neerzetten waarin ik veel gerichter mijn kennis en kunde kan inzetten qua counseling, healing en natuurgeneeskunde dan ik kon in mijn baan. Ik besloot een opleiding te doen voor natuurgeneeskundig therapeut en toen ik die afrondde in 2015, startte ik met mijn Holistische Praktijk Zivah*

Eerst richtte ik me op ouders en gevoelige kinderen, maar naarmate de tijd verstreek, voelde ik dat ik heel graag mijn gave, healingcapaciteiten, natuurgeneeskundige kennis en ervaringsdeskundigheid wilde inzetten voor (hoog)gevoelige onzekere vrouwen (met een chronische aandoening).

Ik zie namelijk welke transformaties zich voordoen, als ik hen begeleid. Zij raken bevrijd van hun onzekerheid, ze ontdekken hun talenten en kwaliteiten en ze gaan zich zelfverzekerd voelen en vol zelfvertrouwen. Ze gaan het leven leiden wat voor hen bedoeld is.

Het is geweldig om daarvan getuige te mogen zijn!

Herken jij je in bovenstaande? Of ken je vrouwen die zich hierin herkennen?

Mail dan naar: info@holistischepraktijkzivah.nl

* Zivah komt uit het Hebreeuws en betekent ‘Licht van God’ of ‘Glans van God’. Deze naam en met name de betekenis, vind ik niet alleen mooi, maar het vertegenwoordigt datgene wat ik wil uitdragen in mijn praktijk: bewust worden van wie en wat je bent, en dat is ‘Licht van de Bron, God.’


error: Content is protected !!