Aanbod

Enkele vragen aan jou:

  • Voel je je met regelmaat zo onzeker dat je nauwelijks uit je woorden komt?
  • Merk je dat je de neiging hebt je terug te trekken uit het sociale leven vanwege je onzekerheid?
  • Weet je ergens wel, dat als je niets doet aan die onzekerheid, dat het blijft zoals het blijft?
  • En, zo ja, wil je dat?

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik ben Digna en ik begeleid jonge single (freelance) werkende vrouwen die worstelen met hun levenslange onzekerheid die hen op alle vlakken van hun leven belemmert. Door mijn begeleiding ervaren deze vrouwen (weer) dat ze er mogen zijn, dat hun zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid toeneemt, dat ze hun grenzen durven aan te geven, er ontstaan nieuwe vriendschappen met gelijkgestemden, hun sociale leven krijgt een boost en ze kunnen het leven gaan leiden waarnaar ze al hun hele leven verlangen.

Daarnaast bied ik ouders van gevoelige, onzekere, boze, bange, kinderen de mogelijkheid een afstemming te ontvangen over hun kind, volgens de bekende Luisterkindmethode.

Wat bied ik je aan:

Graag bied ik je 3 laagdrempelige diensten aan, waardoor je mij en mijn manier van werken leert kennen. En wie weet, komen we er dan samen achter of je nog een stap verder wil gaan om de opgedane transformatie nog meer te versterken en te verankeren.

Mijn 3 laagdrempelige diensten:

  • Een GRATIS gesprek ‘Van-onzekerheid-naar-weten-wat-je-wilt’. Dit is een telefoongesprek van 45-60 minuten, waardoor jij inzichten opdoet en heling en transformatie ervaart. Een persoonlijk gesprek waarin ik 100% aandacht voor jou heb. Het gesprek gaat alleen maar over jou en jouw thema’s waarmee je worstelt. Ik stel je een aantal vragen, waardoor je erachter komt hoe het nu eigenlijk echt met je is, waar je naartoe wilt, en of de route die je momenteel volgt de juiste is, of niet.

Hieronder de ervaring van een vrouw die het ‘Van-onzekerheid-naar-weten-wat-je-wilt’- gesprek aanvroeg:

Na het ‘Van-onzekerheid-naar-weten-wat-je-wilt’- gesprek voelde ik mij heerlijk licht en bijna feestelijk! Alle cellen in mijn lichaam tintelden. Alsof ik een elfje was in een bruisend bubbelbad😃Het was een bevrijdend gesprek. Toen ik je vertelde over wat ik werkelijk zou willen, geloofde ik het zelf ook. Ik kon het ook voelen! En wat bijzonder dat je zo op mij was afgestemd dat je mijn droomhuis “zag”.  Na het gesprek, had ik een enorme opruimwoede. Twee dagen lang tot diep in de nacht, was ik aan het schuiven met meubels om mijn huidige huis “nieuw” te maken. Zo binnen, zo buiten. De volgende dag kreeg ik een plant, die ik al heel lang graag wilde hebben. Heel bijzonder vond ik dat. Zoals je weet, slaap ik slecht. Ik weet niet wat je gedaan hebt, maar sinds het gesprek val ik in slaap, slaap ik diep en word ik uit mezelf om 9.15 uitgerust wakker. Dit is nog nooit gebeurd!! Dank je wel Digna!” Sheila uit Amsterdam.

Wil je ook dit waardevolle cadeau ontvangen? Mail dan naar info@holistischepraktijkzivah.nl en ik mail je zo spoedig mogelijk terug. Op het afgesproken tijdstip, bel je me. Leuk je te ontmoeten!

  • De Luisterkindmethode – Voor ouders met kinderen.  Is er iets met je kind waar je maar niet de vinger op kan leggen? Is je kind “ineens” bang, boos, verdrietig, maakt ruzie met anderen, heel gevoelig en/of trekt zich terug en kan niet (goed) aangeven wat er is? Maak je je zorgen?

Ik kan op telepathische manier met je kind contact maken, waardoor hij/zij mij vertelt wat er speelt. Deze informatie type ik en mail ik je toe. Door het te lezen, vallen puzzelstukjes op zijn plek en vindt er direct heling en transformatie plaats. Het kind komt weer tot zichzelf, het gedrag waar hij/zij eerder last van had en een behoorlijke impact had in het gezin, wordt of veel minder of houdt op te bestaan.

Testimonial van een moeder die een afstemming voor haar kind ontving:

Lieve Digna, het lijkt zo wel allemaal op z’n plek te vallen, verklaart zoveel van zijn angsten en gedrag. Het gaat super goed met hem nu op school! Hij heeft weer zin in school en speelt leuk met de andere jongens uit zijn klas. ’s Nachts gaat het ook top. Hij durft uit bed om te gaan plassen heeft (bijna) geen ongelukjes meer wat hem weer mega veel zelfvertrouwen geeft. Is minder bang in het donker … Kortom we zijn super blij met al deze veranderingen en dankbaar voor de afstemming. Moeder van jongetje, 8 jaar.

Praktische informatie:

De afstemming vindt plaats op afstand. Ik mail het je toe en je leest het. Het kind hoeft het niet te lezen (mag wel) want de transformatie heeft al plaatsgevonden. Kinderen van 10 jaar en ouder dienen zelf toestemming te geven voor het maken van een afstemming.

Wil je een afstemming ontvangen? Mail je gegevens voor de factuur en je vraag naar info@holistischepraktijkzivah.nl.

Je investering:

De afstemming is € 55 en het bedrag betaal je van tevoren. Nadat je betaald hebt, vindt de afstemming plaats binnen 14 werkdagen. Ik mail je deze dan toe. In de mail doe ik je ook een voorstel voor een telefonisch evaluatiegesprek naar aanleiding van de afstemming. In het gesprek ontdekken we ook of het zo goed is of dat ik nog meer kan betekenen voor jou/het kind of jullie gezin als geheel.

Lees hier meer over deze bijzondere methode. 

  • Toe aan diepe ontspanning? Ontvang dan een Klankschaalmassage of geef je op voor een klankschaal meditatie sessie. Een klankschaalmassage is een zachte massage die je lichaam weer in harmonie met zichzelf brengt, waardoor je tot rust komt, en stress, zorgelijkheden en gepieker naar de achtergrond gaan.

Je ligt met je kleding aan op een behandeltafel. Er worden klankschalen van verschillende groottes geplaatst op je lichaam, eerst op de achterkant en daarna op de voorkant. Ik sla zachtjes en om de beurt, of samen, de klankschalen aan. Deze klanken trillen door je heen en om je heen, en dat heeft een zeer helend en ontspannend effect.  Kom het ervaren! Je bent van harte welkom.

Testimonial van een onzekere vrouw die een massage ontving:

Ik weet nu waarom mijn ouders bij je komen voor een klankschaalmassage. Ik voel mij zo rustig en ontspannen. Ik merk dat de pijn in mijn schouder nu ook weg is. Vrouw, single, 25 jaar, uit Hoorn.

Praktische informatie:

De massage duurt 45 minuten. Het is in mijn praktijkruimte in mijn huis in Amsterdam. Je investering is € 50 dat je contant betaalt. Mail voor een afspraak naar info@holistischepraktijkzivah.nl en we maken een afspraak voor de sessie. Leuk je te ontmoeten!

Klankschaal meditatie sessie:

Elke maand organiseer ik een klankschaal meditatie sessie. In deze sessie, lig je op een matras en zal ik onder begeleiding van het aanslaan van de klankschalen, een meditatie geven, waarbij jij in een diepe ontspanning terecht komt. 

Praktische informatie:

De sessie duurt ongeveer twee uur, en is meestal op de vrijdag van 19:00-21:00u. Een klankschaal meditatie sessie kost vooralsnog € 10 omdat ik nog in mijn studiefase zit. Wil jij deze bijzondere vorm van meditatie in combinatie met klankschalen ook ervaren en tot rusten ontspanning komen, mail dan naar info@holistischepraktijkzivah.nl, dan zet ik je op de deelnemers lijst. Het begin van elke maand stuur ik jou een mail met de datum waarop de klankschaalsessie zal plaatsvinden.

Testimonial klankschaal meditatie sessie:

Ik schrok van mijn eigen gesnurk… Ik was erg ver weg… In de verte kon ik je stem nog horen….Wat een heerlijk gevoel…. Ik heb vannacht heerlijk geslapen…


error: Content is protected !!