Agenda

Agenda

Alle data van de klankschaalsessies/concerten, workshops en cursussen, staan op deze pagina. Elk kwartaal update ik deze agenda met de meest actuele data, zodat jij nooit meer een workshop of cursus hoeft te missen. Deze agenda loopt tot eind november. In december plaats ik de nieuwe data voor het volgende kwartaal, zodat je op tijd een keuze kan maken voor jouw geliefde workshop. Hou deze agenda daarom goed in de gaten!

Aanmeldformulier

Zoals je ziet, staat er onderaan deze pagina een aanmeldformulier, waar jij je kan aanmelden voor een van de workshops/cursussen van jouw keuze. Als jij je aanmeldt voor een cursus of workshop, ontvang je een factuur met het te betalen bedrag, die je binnen 14 dagen dient te voldoen, zodat jij verzekerd bent van een plek. Meld jij je 2 weken voor een cursus of workshop aan, dan dient de factuur binnen 1 week betaald te worden. Meld jij je een week voor aanvang van de cursus of workshop aan, dan dien je de factuur per omgaande te voldoen. Omdat ik soms voor een workshop een externe ruimte huur, ben ik genoodzaakt bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de workshop of cursus, annuleringskosten in rekening te brengen. Deze regeling geldt voor alle workshops en cursussen.Lees ook de annuleringsvoorwaarden in de Algemene Voorwaarden en de Privacy verklaring

Klanksessies

De klanksessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis. De praktijkruimte is net groot genoeg om 5 deelnemers te kunnen behuizen, zodat ze de volle impact van een heerlijke ontspannen klanksessie, kunnen ervaren. De aanmelding voor de klanksessies gebeurt per keer, zodat iedereen een kans krijgt om deel te kunnen nemen aan de klanksessies. De betaling is contant. 

Najaars Agenda

25 oktober/29 november: Klankschaalsessie/concert, tijd: 19:00-21:00/30, Locatie:Holistische Praktijk Zivah.

19 oktober/9 november: Engelen Practitioner, tijd: 10:00-16:00u, inclusief lunch, Locatie: extern (Locatie bevindt zich in Amsterdam e.o., wordt nog bekend gemaakt), Bijzonderheden: schriftje mee om aantekeningen te maken.

 

 

 

 

Aanmelden workshop/cursus
Aanmelden per keer!!!

 


error: Content is protected !!