Body & Soul life coaching

Afsprakenkalender

Body & Soul life coaching

Ik ben Digna en ik coach mannen en vrouwen die worstelen met emotionele blokkades, stressklachten, en levensvraagstukken, die hen op alle vlakken van hun leven belemmert. Door mijn Body & Soul life coaching ervaren deze mannen en vrouwen (weer) dat ze er mogen zijn, dat hun zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid toeneemt, en dat ze weer zonder stress kunnen leven. En vooral dat ze hun grenzen durven aan te geven. Er ontstaan nieuwe vriendschappen met gelijkgestemden, hun sociale leven krijgt een boost en ze kunnen het leven gaan leiden waarnaar ze al hun hele leven verlangen.

Transformatie en heling met Body & Soul life coaching? 

Graag bied ik je mijn Body & Soul life coachingstraject aan. Het is een effectieve manier van coaching waarbij jij na afloop meer zelfvertrouwen hebt, weet waar je talenten liggen, en weet hoe jij je wensen kan realiseren. Je voelt je beter, hebt meer zelfliefde, en je weet hoe om te gaan met teleurstelling en grenzen aangeven, waardoor je minder stress ervaart. En speciaal op maat gemaakt voor jou, geen standaard werk dus. Ik ben ontzettend trots dit te mogen aanbieden aan jou, omdat ik weet, dat je hierna nooit meer dezelfde zal zijn. 

Online

Online coaching is echt iets van deze tijd. Het is snel, is niet plaatsgebonden en ook niet tijdgebonden. Vanuit je eigen huis, kamer of waar jij je ook bevindt, kan je via e-mail contact maken met mij. Omdat online coaching via e-mail verloopt, is het anoniemer, doch even effectief als face-to-face coaching. Het enige wat je nodig hebt is een mobiel, laptop, tablet of computer, waarmee jij je e-mail kan lezen. Helaas is Body & Soul life coaching minder geschikt om online aan te bieden. Echter is het wel goed mogelijk om  Online coaching en Face-to-Face coaching te combineren. 

Face to Face

Kies je toch liever voor Body & Soul life coaching? Dan is ook dat geen probleem. Graag begeleid ik jou met mijn holistische natuurgeneeskundige technieken en hypnose-technieken naar meer ontspanning, naar grip op je emoties, bewustwording, zelfvertrouwen en meer eigenwaarde, zodat jij je leven gaat vormgeven zoals jij dat wilt.

Praktische informatie

Wil jij een afspraak maken voor dit coachingstraject, dan hoef je alleen maar een afspraak te maken (zie button Maak een afspraak!).  De intake is geheel vrijblijvend en gratis en vindt telefonisch en per formulier plaats. 

testimonial

Wat ben ik je dankbaar, Digna. Ik heb zoveel inzichten mogen ontvangen. Ik voel mij nu zo sterk, durf meer voor mijzelf op te komen, en ik heb het gevoel dat ik de hele wereld weer aankan. Wat jij voor mij hebt gedaan, is onbetaalbaar. Sheila N.

Body & Soul life-coaching


error: Content is protected !!