Coaching

Coaching

Ik ben Digna en ik coach vrouwen die worstelen met emotionele blokkades, stressklachten, en levensvraagstukken, die hen op alle vlakken van hun leven belemmert. Door mijn coaching ervaren deze vrouwen (weer) dat ze er mogen zijn, dat hun zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid toeneemt, en dat ze weer zonder stress kunnen leven. En vooral dat ze hun grenzen durven aan te geven. Er ontstaan nieuwe vriendschappen met gelijkgestemden, hun sociale leven krijgt een boost en ze kunnen het leven gaan leiden waarnaar ze al hun hele leven verlangen.

Wil je echt de diepte in en transformatie en heling tot een hoger niveau brengen? 

Graag bied ik je mijn spirituele life-coaching aan. Het is een effectieve manier van coaching waarbij jij na afloop meer zelfvertrouwen hebt, weet waar je talenten liggen, en weet hoe jij je wensen kan realiseren. Je voelt je beter, hebt meer zelfliefde, en je weet hoe om te gaan met teleurstelling en grenzen aangeven, waardoor je minder stress ervaart. En speciaal op maat gemaakt voor jou, geen standaard werk dus. Ik ben ontzettend trots dit te mogen aanbieden aan jou, omdat ik weet, dat je hierna nooit meer dezelfde zal zijn. 

Online of Face-to-Face?

Online coaching is echt iets van deze tijd. Het is snel, is niet plaatsgebonden en ook niet tijdgebonden. Vanuit je eigen huis, kamer of waar jij je ook bevindt, kan je via e-mail contact maken met mij. Omdat Online coaching via e-mail verloopt, is het anoniemer, doch even effectief als face-to-face coaching. Het enige wat je nodig hebt is een mobiel, laptop, tablet of computer, waarmee jij je e-mail kan lezen.

Kies je toch liever voor Face-to-Face coaching? Dan is ook dat geen probleem. Graag begeleid ik jou met mijn holistische natuurgeneeskundige technieken en hypnosetechnieken naar meer ontspanning, naar grip op je emoties, bewustwording, zelfvertrouwen en meer eigenwaarde, zodat jij je leven gaat vormgeven zoals jij dat wilt.

Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van zowel online als Face-to-Face coaching aan te vragen.

Mail naar info@holistischepraktijkzivah.nl of bel 06-28213718


error: Content is protected !!