Coachingstraject

Coachingstraject

Ik ben Digna en ik heb een geweldig coachingstraject ontwikkeld voor vrouwen die worstelen met hun levenslange onzekerheid die hen op alle vlakken van hun leven belemmert. Door dit coachingstraject ervaren deze vrouwen (weer) dat ze er mogen zijn, dat hun zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid toeneemt. En vooral dat ze hun grenzen durven aan te geven. Er ontstaan nieuwe vriendschappen met gelijkgestemden, hun sociale leven krijgt een boost en ze kunnen het leven gaan leiden waarnaar ze al hun hele leven verlangen.

Wil je echt de diepte in en transformatie en heling tot een hoger niveau brengen? 

Graag bied ik je een coachingstraject van 3 maanden of desgewenst van 6 maanden aan. Het is een traject waarbij jij na afloop meer zelfvertrouwen hebt, weet waar je talenten liggen, en weet hoe jij je wensen kan realiseren. Je voelt je beter, hebt meer zelfliefde, en je weet wat/wie wel en niet bij je past. Een speciaal op maat gemaakt traject voor jou, geen standaard werk dus. Ik ben ontzettend trots dit te mogen aanbieden aan jou, omdat ik weet, dat je na het volgen van dit traject, nooit meer dezelfde zal zijn. 

3 of 6 maanden?

3 maanden coachingstraject

Het traject van 3 maanden is intensiever van opzet. Zo is een live sessie langer qua duur (2-2,5 uur!) en hebben we tussen de sessies door veel contact met elkaar door middel van huiswerkopdrachten, telefoongesprekken en mailcontact. Jouw investering is € 997. Omgerekend komt een consult van 1 uur op € 90. (gemiddelde prijs van een coachingsconsult ligt tussen de €100-€120, zonder extra’s). 

Wat krijg je voor dit bedrag?

In die 3 maanden krijg je 4 live sessies van 2-2,5 uur, op een mooie praktijklocatie. We hebben wekelijks e-mailcontact, om de week hebben wij telefonisch contact van max. 45-60 minuten, je krijgt per week oefeningen en meditaties per mail, en je ontvangt de mp3 opnames van de live sessies, zodat je alles nog eens thuis op je gemak kan beluisteren.

Bij aanvang ontvang je een handig handboek, die je kan gebruiken als je vragen hebt over het traject, en waarin het traject in grote lijnen staat beschreven. Je kan daarin ook lezen met welke methoden en technieken ik werk, en er staan tips ter voorbereiding op het traject. En je krijgt als extra BONUS een Luisterkindafstemming ter waarde van € 75 bij aanvang van het traject. En om het geheel compleet te maken, ontvang je aan het einde van het traject een SUPER BONUS, een speciaal op jou afgestemde verassing. Na 8 weken ontvang je nog de mogelijkheid tot een telefonisch nazorg gesprek waarin jij nog vragen kan stellen, je voortgang en ervaring kan delen. Heb je meer tijd omhanden? En vind je het fijn om op een intensieve manier aan jezelf te werken? Dan is dit coachingstraject geschikt voor jou. Lijkt het je wat? Meld je dan nu aan. Mail naar: info@holistischepraktijkzivah.nl.

Het 6 maanden coachingstraject

Het 6 maanden-coachingstraject is minder intensief qua tijdsdruk, doch even waardevol als het 3 maanden-traject. Een live sessie is minder lang van duur (1-1,5 uur), en alles wat in het 3 maanden traject aangeboden wordt, wordt uitgespreid over een periode van 6 maanden. Je ontvangt 8 live sessies. Uitermate geschikt voor de business vrouw die minder tijd heeft om een lange live sessie in te plannen in haar agenda, en die toch het maximale resultaat wil van een coachingstraject. Omdat dit traject meer tijd vraagt en dus meer kosten met zich meebrengt, is jouw investering wat hoger €1197. Maar daarentegen valt er ook veel te zeggen voor een rustiger tempo als alles al in je leven gehaast en gejaagd is, toch? Ga je voor een rustiger tempo? Mail mij: info@holistischepraktijkzivah.nl. 

Weet je niet zo goed welk traject bij je past? Mail mij. Samen kunnen wij bepalen wat het beste bij jou past. 

Liever een los consult?

Is een traject toch niet jouw ding? Wil je niet vast zitten aan een traject? Of wil je liever eerst vertrouwd raken met mij en mijn manier van werken? Vraag dan een los consult aan. Losse consulten bestaan uit het opschonen en in balans brengen van het Aura en de Chakra’s. Na een los consult ontvang je geen meditaties of oefeningen, geen mp3 opname van het consult. Jouw investering is € 85.

Neem gerust contact met mij op. Mail naar info@holistischepraktijkzivah.nl of bel 06-28213718


error: Content is protected !!