De week van…Van onzekerheid naar weten wat je wilt.

We zijn al dik een week verder in 2019. Iedereen is alweer aan het werk of in zijn of haar dagelijkse routine. Programma’s voor afslankkuren en sport draaien overuren, en ik bedenk mij dat er eigenlijk elk begin van een nieuw jaar, steeds dezelfde clichés voorbijkomen. Van goede voornemens tot de wensen dat alles dit jaar anders zal zijn. En daar is niets mis mee. Wij hebben allemaal wel een of twee goede voornemens of wensen die wij graag gerealiseerd willen zien.

Wat wij vergeten, is dat wij op 1 januari weliswaar een nieuw jaar inluiden, maar dat jouw energie, en die van velen met jou, niet veranderd is. Goede voornemens en wensen hebben alleen kans van slagen, als je de juiste mindset, de juiste energie hebt. En dat is de energie van zelfliefde. En zelfliefde vereist werken aan jezelf. Alleen maar hopen op een beter jaar, is niet voldoende. Alleen doelen stellen is niet voldoende.

Jezelf kennen, en weten dat datgene wat je wilt ook echt je passie draagt. Jezelf accepteren en weten dat je OK bent, zelfs als iets nog niet meteen wil lukken en je iets meer tijd nodig hebt om je draai te vinden. Het vraagt zelfkennis alsook zelfliefde.  

Afgelopen drie maanden heb ik een vrouw mogen begeleiden die zich had aangemeld voor mijn waardevol Gratis ‘Van-onzekerheid-naar-weten-wat-je-wilt’ gesprek. Ze gaf aan onzeker te zijn, met zichzelf in de knoop te zitten, en ze wilde graag bevrijd zijn van haar overtuigingen over zichzelf waarbij ze zichzelf steeds wegcijferde. Zij wilde een verandering in haar leven. Ze wilde een totale transformatie. Lees hoe zij van onzekerheid naar zelfliefde is getransformeerd.

Dit is haar verhaal:

Ik kende Digna al een tijdje. Ik had wel vaker natuurgeneeskundige behandelingen bij haar ondergaan en ben altijd tevreden geweest over de resultaten daarvan. In september bracht ze weer na lang, haar vernieuwde nieuwsbrief uit, waarin zij een gratis gesprek ‘Van-onzekerheid-naar-weten-wat-je-wilt’ aanbood. Ik twijfelde geen moment. Ik mailde Digna direct. Ik wist namelijk dat dit gesprek heel bijzonder moest zijn, zoals mijn ervaringen met de behandelingen die Digna gaf, ook waren. Ik wilde eindelijk van mijn onzekerheid af en van mijn eeuwige dienstbaarheid aan anderen. Ik voelde mij altijd gevangen tussen wat ik wilde en wat een ander van mij verwachtte. Daarnaast speelden er nog fysieke issues, maar mijn onzekerheid stond op nummer 1 om aan te pakken. 

Wij maakten een belafspraak. In het gratis gesprek, kreeg ik een gevoel van erkenning, van herkenning en van inzicht. Ik weet niet wat ze gedaan had, maar door het gesprek alleen al, begon de energie bij mij te stromen. Ik had weer hoop gekregen, de hoop dat er een uitweg was. De hoop dat ik wat kon doen aan mijn situatie. Ik heb tijdens het gesprek ook direct ingestemd met de behandelingen die zij mij aanbood. Ze legde mij uit dat de behandelingen op elkaar waren afgestemd en gaandeweg diepere emotionele en mentale stukken zouden raken. Ik moest de behandelingen niet onderschatten, ze zouden veel losmaken alsook onderliggende oorzaken oplossen. Daarnaast zou zij mij tussen de behandelingen door telefonisch begeleiden en opdrachten mee geven. Ze had mijn volledige inzet nodig, mijn volledige motivatie.

Ik vond het spannend, maar ik heb mij overgegeven aan haar expertise en heb haar mijn vertrouwen gegeven. Het voelde vertrouwd en goed. En ik heb er geen spijt van gehad. Vanaf dag 1 van mijn begeleidingstraject voelde ik mij al anders. Ik kreeg meer energie om mijn huis op te ruimen, mij te ontdoen van oude spullen. Het was zowel een fysieke als emotionele opruiming. De behandelingen waren intens, en maakten veel los. Maar door de begeleidingsgesprekken tussen de behandelingen in, kon ik de pijn, het verdriet en de angsten die loskwamen een plek geven. De opdrachten die ik tussendoor kreeg, in combinatie met de behandelingen, zorgden voor een diep inzicht in mijzelf en een hernieuwd contact met mijzelf, mijn essentie. 

Ik kan niet omschrijven hoe het voelt om gewoon weer mezelf te mogen zijn. Mijzelf te kunnen accepteren en weer van mijzelf te houden. Elke behandeling en elke opdracht dringt door tot in je wezen. Ik ontdekte dat ik er niet mocht zijn van mijzelf. Ik vond mijzelf het niet waard om er te zijn. Ik cijferde mezelf weg. Ik werd onzeker van mijzelf, ik werd angstig om stappen te zetten, en fysiek resulteerde dit in vermoeidheid, slapeloze nachten, en de behoefte de ander boven mij te plaatsen. 

Het ontstaan van mijn overtuigingen werden aangepakt en ik voelde dat ik langzaam begon te veranderen, ik merkte dat ik meer en meer voor mezelf opkwam, en mezelf begon te waarderen, ik investeerde meer in mijzelf dan in de ander. Schuldgevoelens en angsten kon ik eindelijk relativeren en een plek geven. Ik hield mij niet meer schuil. Mijn energieniveau veranderde, ik kon meer doen op een dag, sliep beter en kreeg weer zin om iets te ondernemen, een nieuwe uitdaging aan te gaan. Iets wat ik steeds heb uitgesteld omdat ik bang was om te falen. 

Het resultaat van alle behandelingen, telefonische consulten en opdrachten is fenomenaal. Woorden kunnen niet beschrijven wat het met mij heeft gedaan en hoe ik mij nu voel. Mijn omgeving merkte zelfs op dat ik anders was geworden. Ze zagen mij stralen. Ik was vrolijk, er zat weer ‘leven’ in mijn systeem. 

Toen Digna mij vroeg of ik mijn ervaringen met haar begeleidingstraject wilde opschrijven zodat zij dit kon delen met haar publiek/klanten, heb ik direct Ja gezegd. Ik vind dit traject zo waardevol en diepgaand dat ik mij schuldig zou voelen om niet te delen met andere vrouwen die met soortgelijke overtuigingen, klachten kampen. Daarnaast vind ik Digna een prettig persoon, gemakkelijk in de omgang en deskundig. Ik voelde mij altijd begrepen, erkend en veilig bij haar. Ik ben Digna ontzettend dankbaar. Wat zij voor mij gedaan heeft is onbetaalbaar.

Sheila N.

Sheila heeft eindelijk voor zichzelf gekozen. Zij heeft het aangedurfd om naar zichzelf te kijken, te reflecteren en ze heeft zich open gesteld.  Zij heeft een mega transformatie ondergaan.

Er zijn ontzettend veel mensen, die ontevreden zijn, en die moeite hebben om van zichzelf te houden? In de media worden wij voorgespiegeld dat wij moeten voldoen aan een bepaald uiterlijk, gewicht, intelligentie niveau en maatschappelijke status. De overheid en het hele economisch systeem vraagt steeds meer van ons. Wij moeten steeds meer presteren. Dit resulteert in onrust in onszelf, negatieve overtuigingen over onszelf en een onveilig gevoel.

Je kan daarom de allerbeste voornemens hebben om het jaar goed te beginnen, doelen stellen en wensen uitspreken, maar als jouw mindset niet verandert ten behoeve van jouw doelen, dan zullen ze waarschijnlijk al eind januari gesneuveld zijn.

Mijn begeleidingstraject helpt jou om van jouw onzekerheid af te komen. Maar veel meer dan dat, het helpt jou van jezelf te houden en jezelf te accepteren zodat jouw doelen eindelijk bereikbaar, zichtbaar en haalbaar worden. Het brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee, nieuwe ideeën, nieuwe mensen en relaties op je pad. Het helpt jou te groeien, en helpt jou je mindset te veranderen van onzekerheid naar meer zekerheid.

Wil jij het jaar goed van start gaan en ook een mega transformatie ondergaan? Wil jij bevrijd zijn van alle negatieve overtuigingen die jou tegenhouden om jouw volledige potentieel te gebruiken?

Mail mij voor een gratis gesprek ‘Van-onzekerheid-naar-weten-wat-je-wilt’. Mailadres: info@holistischepraktijkzivah.nl 

Ik heb deze week nog slechts 2 plekken vrij voor een belafspraak.

Leuk om je te horen!


2
Reageer

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
adminSheila Nelstein Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sheila Nelstein
Gast
Sheila Nelstein

Lieve Digna,
Het is een mooi stuk geworden.
Hartengroet en dank✨,
Sheila

error: Content is protected !!