Engelenpractitioner

Engelenpractitioner

Veel mensen weten niet dat zij de Engelen alles kunnen vragen wat ze willen of dat de Engelen 24 uur per dag klaar staan tot onze beschikking. In de Engelenpractitioner workshop leer jij je open te stellen voor de Engelen, en zullen zij je begeleiden in je spirituele ontwikkeling en je adviezen of boodschappen geven op verschillende manieren. Want Engelen zullen zich nooit opdringen aan je en wachten geduldig tot jij ze vraagt om hulp. Als jij de workshop besluit te volgen, heb je als engelenpractitioner de beschikking over je eigen engelenteam die jou bijstaat in allerlei situaties, waardoor jij je altijd veilig en gedragen voelt door de Engelen. De Engelenpractitioner workshop sluit mooi aan bij een coachingstraject of bij een natuurgeneeskundig consult. 

Wat leer je

In de Engelenpractitioner workshop leer ik je werken met engelenenergie. Ik leer je hoe je deze kan inzetten en waarvoor de energie kan gebruiken. Door het gebruik van de engelenenergie, verhoog jij je vibratie en neemt jouw spirituele ontwikkeling een spurt. Je leert ook hoe je je vragen kan formuleren en op welke wijze de engelen met je communiceren, zodat je nooit de ‘verkeerde’ vraag stelt. Je leert de engelen en de engelenenergie praktisch in te zetten in elke gewenste situatie. Ik leer je welke soort engelen er zijn en wat hun taken zijn, zodat je de juiste engel kan inzetten voor de juiste situatie. Kortom, na deze uitgebreide workshop ben jij een echte Engelenpractitioner.

Inhoud workshop

In de Engelenpractitioner workshop wordt door activaties jouw hele fysieke en energetisch lichaam opgeschoond en worden jouw chakra’s geactiveerd en gebalanceerd, waardoor jij ook weer in balans komt. Je ontvangt engelen inwijdingen en je ontvangt je eigen engelenvleugels, die je kan inzetten in allerlei situaties. Tevens worden karmische banden verwijderd, zodat jij weer meer vrijheid ervaart je leven. Je leert hoe je de boodschappen van de engelen kan interpreteren en hoe je met ze kan communiceren, zodat je nooit meer verlegen bent om een antwoord. 

Dit is slechts een fractie van wat je leert tijdens deze workshop.   

Na de workshop

Na deze workshop ben je een echte engelenpractitioner en kan je je kennis direct in de praktijk inzetten. Hierdoor sta jij nog steviger in je schoenen, heb je meer zelfvertrouwen, want jij hebt je eigen engelen supportteam, die jou helpt in elke gewenste situatie. Ben je een therapeut, dan kan je de kennis direct in jouw praktijk toepassen op je cliënten.  

Maar boven alles…ervaar de verbinding en liefde als Engelenpractitioner. 

Praktische informatie

Dit is een 1 daagse workshop, inclusief lunch. Jouw investering is € 195. Aanmelden kan via de mail: info@holistischepraktijkzivah.nl. 

Als jij je aangetrokken voelt tot deze workshop, dan resoneert jouw ziel met de engelen en de engelen energie. Besluit je de workshop te volgen, dan zullen de engelen jouw energiesysteem voorbereiden. Dit kan voor lichamelijke ongemakken zorgen zoals vermoeidheid, griepverschijnselen, slecht slapen…Omarm dit proces met dankbaarheid, omdat dit een natuurlijke zuivering is, in opdracht van jouw ziel en de Bron.

– Let op! Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze training indien je een psychische stoornis hebt, epilepsie of een pacemaker.

 

 


error: Content is protected !!