Het opruimen van energetische ballast en goede voornemens!

Nog één week te gaan en dan is het kerstfeest en dan is het jaar in principe zo om.

Heb jij dat ook, dat je in de weken voor kerst alle oude dingen opruimt en met een grote schoonmaak begint? Het lijkt erop dat wij door het naderen van de laatste dagen van het jaar, ons willen ontdoen van datgene wat ons niet meer dient, door op te ruimen en schoon te maken. Ons huis gaat dan lekker ‘fris’ en ‘schoon’ het nieuwe jaar in. Wij maken weer ruimte in huis voor nieuwe dingen die wij in het nieuwe jaar weer zullen verzamelen.

Maar hoe zit het met ons lichaam en onze geest? Houden wij ook een grote schoonmaak in ons lichaam en in onze geest? Gaan wij ook met een fris en schoon lichaam en geest het nieuwe jaar in?

De ervaring leert, dat wij aan het begin van het nieuwe jaar goede voornemens uit spreken. Dat kan gericht zijn op een nieuwe manier van leven, zoals anders gaan eten (dieet), of meer te gaan sporten, stoppen met roken etc. etc. Of is gericht op nieuwe doelen stellen of bijstellen van oude doelen. In de meeste gevallen, sneuvelen de goede voornemens halverwege het eerste kwartaal. Het lijstje met voornemens wordt dan weer bewaard voor het volgende jaar.

Hoe dat komt? Goede voornemens uitvoeren, vereist dat je de juiste mindset of gedachten erbij hebt. Want op onbewust niveau zijn we er soms nog niet klaar voor om af te vallen, te stoppen met roken, te sporten etc. etc., doordat er nog beperkende gedachten zijn waar wij nog wat mee moeten, of we hebben nog niet helder wat wij echt willen. Er is nog sprake van energetische ballast wat opgeruimd moet worden. Mijns inziens is dat de reden dat veel goede voornemens sneuvelen in de eerste maanden van het jaar.

Maar goed, ik wil toch terugkomen op mijn vraag, waarom je wel je huis ontdoet van vuil en rommel aan het einde van het jaar, en waarom jij je lichaam vergeet te ontdoen van energetische ballast. Terwijl ons lichaam het ‘huis’ is van de ziel.

En waarom zou je willen wachten tot 1 januari met goede voornemens, terwijl het logischer is om een nieuw jaar in te gaan met een van ballast ontdaan lichaam?

Zouden je voornemens dan niet meer kans van slagen hebben, als je helder in het hoofd bent, minder stress ervaart en ontspannen bent?

Ik heb daarom een speciaal en waardevol aanbod voor jou. Een aanbod dat jou ontspannen, helder van geest, en fit het nieuwe jaar in laat gaan, zodat jouw goede voornemens meer kans van slagen hebben.

Wil je weten wat mijn aanbod is? Lees dan verder…


Afgelopen weekend heb ik een prachtige opleiding gevolgd, waarin ik geleerd heb om meditaties te geven onder begeleiding van klankschalen, en hoe je een klankbad geeft.

De meesten van jullie weten dat ik klankschaalmassages geef. Hierbij worden de klankschalen op het lichaam gezet en aangeslagen. Het effect hiervan is niet alleen ontspannend, maar ook helend.

Hoe werkt een klankschaal?

Bij het aanslaan van een klankschaal, wordt er een bepaalde klank geproduceerd. Deze klank heeft een bepaalde vibratie of trillingsfrequentie. Onze lichaamscellen hebben ook een trillingsfrequentie. Mede door deze trillingsfrequentie is het mogelijk om bijvoorbeeld een hartfilmpje te maken of onze hersengolven te meten.

Als wij veel stress, pijnen, of andere lichamelijke of mentale ongemakken hebben, is de trillingsfrequentie van ons lichaam laag op de plekken waar jij het ongemak voelt of ervaart.

Als een klankschaal op de juiste plek op het lichaam wordt geplaatst, en op de juiste manier wordt aangeslagen, komt de trillingsfrequentie en de klank op gang. Deze dringt ons lichaam binnen, en zorgt ervoor dat onze eigen cellen, onze eigen frequentie, gaat meetrillen, mee vibreren, met de frequentie van de klankschalen. Onze cellen, resoneren met de vibratie, de trillingsfrequentie van de klankschalen. Hierdoor worden de plekken met een lage trillingsfrequentie, als het ware opgelost.

Dit is heel globaal verteld hoe een klankschaalmassage werkt.

Het effect van de klankschaalmassages

Het eerste wat je ervaart, is ontspanning. Het lichaam komt eindelijk tot rust. Er vindt heling plaats, want vastzittende energie met een lage trillingsfrequentie wordt losgemaakt.

Het is daarom verstandig, na een klankschaalmassage, veel water te drinken om de afvalstoffen die losgekomen zijn, te verwijderen uit het lichaam.

Klankschaal begeleide meditaties

Bij een klankschaal begeleide meditatie, is het effect identiek, maar ga je een stapje verder. Door de klankschalen dringt de meditatie dieper tot je door en is het effect van de meditatie groter. De meditaties zijn gericht op bewustwording van jezelf, je lichaam, en van jouw essentie. Bewustwording van wie en wat je bent en op opschoning van chakra’s. In principe kan je elke meditatie inzetten.  

Het effect is een ontspannen lichaam, een leeg hoofd, vrij van gedachten, er treedt stilte op in jezelf, ruimte in jezelf ervaren alsof je lichaam verder reikt dan de huid, meer liefde ervaren voor jezelf, liefde voor de ander, etc. etc.

Een mooie, liefdevolle en waardevolle manier van heling- en transformatie tot stand laten komen.

Mijn aanbod

Aangezien ik de opleiding pas gevolgd heb, bied ik jou een kans om als casestudy, tegen gereduceerd tarief een begeleide klankschaal meditatie te volgen. Jij mag dan de bovengenoemde effecten ervaren in groepsverband (of individueel), waarbij ik jouw feedback graag ontvang. De normale prijs van een begeleide klankschaal meditatie is € 20. Ik bied het aan als casestudy voor de prijs van € 10.

Wees er snel bij, want ik heb slechts 1 datum beschikbaar tussen kerst en oud-en-nieuw. Deze is: 28 december van 19:00 tot 21:00. Hierbij ontvang je 2 meditatie sessies, onder het genot van thee en iets lekkers.

Aangezien de sessie in mijn praktijk aan huis plaatsvindt, kunnen er maar 4 personen terecht. Wees er dus snel bij! Aanmelden kan tot maandag 24 december.

Ik kan niet wachten om dit voor jou te mogen doen. Een waardevol en mooi cadeau aan jezelf. Of als je het iemand cadeau wilt geven kan dat ook.

Mail naar: info@holistischepraktijkzivah.nl.

Warme groet,

Digna


Reageer

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Aanmelden  
Laat het mij weten wanneer er
error: Content is protected !!