Links

Hieronder vindt je interessante links naar beroepsverenigingen, bedrijven, praktijken en instituten die allemaal op een of ander moment van belang zijn geweest of nog zijn voor Holistische Praktijk Zivah.

Aangesloten bij Register voor Professioneel Aurahealers 

In dit register vindt je alle Aurahealers die hun opleiding bij het Nederlof Centrum hebben gevolgd. Klik op de link van Nederlof Centrum voor meer informatie.

a-aura-logo-lijn-zwart

 

Aangesloten bij Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Ik sta in dit register voor kort beroepsonderwijs geregistreerd als Docent. Klik op de bovenstaande link voor meer informatie.

Aangesloten bij Klachtenportaal Zorg

Mocht je een klacht hebben, en komen wij er samen niet meer uit, dan kan je jouw klacht deponeren bij Klachtenportaal Zorg. Voor meer informatie klik op de bovenstaande link. 

 

 

FOREVER LIVING PRODUCTS

Als FBO ( Forever Business Owner ), kan je bij mij terecht om jouw producten aan te schaffen voor een betere gezondheid. De producten van Forever Living zijn allemaal van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten vervaardigd. Een waardevolle aanvulling op je gezondheid. Heb je vragen hierover, neem gerust contact met mij op. Neem ook gerust een kijkje op mijn forever business owner webshop (klik op bovenstaande link)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diana van Beaumont : Luisterkindmethode

Deze link verwijst naar de website van Diana van Beaumont. Ik heb mijn opleiding tot Luisterkindwerker bij haar zelf mogen volgen. De opleiding heeft mij ontzettend veel gebracht. Misschien wil je zelf Luisterkindwerker worden. Kijk op haar website voor opleidingslocaties en data. 


error: Content is protected !!