logo-luisterkind-werkerskleinDe Luisterkindmethode

De Luisterkind Methode is een manier om met een kind of volwassene te communiceren, waarbij er op telepathische wijze en op een dieper niveau (onbewust niveau) contact wordt gemaakt met een kind of een volwassene.

Het unieke van deze methode is dat wij geen labels leggen op jouw kind of op jou. Wij luisteren alleen maar, gaan open in het gesprek met het kind of met jou en luisteren vooral wat jij of jouw kind te zeggen hebben wat in het dagelijks leven onbesproken blijft. Dit noemen wij een afstemming. De Luisterkind Methode is geschikt voor iedereen en voor elke levensfase. Zo is de Geboortebegeleiding een module binnen de Luisterkind Methode die speciaal is ontwikkeld voor zwangere vrouwen vanaf 28 weken. (Zie verder bij Geboortebegeleiding). Bij de Levensbrug module, stem ik mij af op diegenen die in hun eindfase van hun leven zijn beland, of die overgegaan zijn naar hun eindbestemming. (Zie ook de Levensbrug)

Voor wie is de Luisterkind Methode geschikt?

Stel dat jouw kind ’s nachts niet wil slapen óf je kind vertoont erg druk gedrag, wil niet luisteren, is extreem boos, maakt moeilijk contact met leeftijdgenoten of is erg stil en in zichzelf gekeerd. Je maakt je zorgen of je weet er geen raad meer mee. Je wil je kind leren begrijpen en helpen. Een afstemming is hier bij uitstek geschikt voor. En het mooie hiervan is dat je kind gewoon in zijn eigen veilige omgeving kan blijven. Ik maak namelijk op afstand contact met jouw kind door middel van de foto die je mij van tevoren hebt opgestuurd. Ik ga in gesprek met je kind, waarbij je kind over het algemeen bepaalt waar hij of zij het over wil hebben. Tijdens mijn gesprek met je kind, kunnen jouw vragen aan bod komen. Tevens kan het voorkomen dat een vorig leven van een kind aan bod komt of dat er auralifters aanwezig zijn die mogelijk te maken hebben met het gedrag van jouw kind.  Opmerkelijk is dat ouders vaak na een afstemming zien dat het gedrag van hun kind verbetert. De afstemming is echter geen garantie dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Er zijn tenslotte ook aanwijzingen of adviezen voor ouders in een afstemming.

Ook volwassenen kunnen een Luisterkind afstemming aanvragen. Het principe is hetzelfde. Je merkt dat je in een vicieuze cirkel bent beland en maar niet vooruit komt, of dat je steeds angstig bent, moeilijk vriendschappen maakt, relatieproblemen hebt, niet lekker in je vel zit, neerslachtig bent of vragen hebt over het hoe en waarom in je leven. Ook voor jou is een afstemming geschikt. De Luisterkind afstemming kan je inzicht geven in het ontstaan van jouw gedachtepatronen, waar, hoe en of wanneer een blokkade is ontstaan. De Luisterkind afstemming bied jou een oplossing, want door het verkregen inzicht kan je er ook daadwerkelijk wat aan doen.

Diegene voor wie de afstemming is, dient altijd zelf schriftelijk toestemming te hebben gegeven voor de aanvraag. Kinderen vanaf 10 jaar moeten op de hoogte zijn dat er een afstemming op ze wordt gemaakt of moeten zelf toestemming geven.

 

Aparte modules Luisterkindmethode

Geboortebegeleiding

Geboortebegeleiding is een aparte module van de Luisterkind Methode. De geboortebegeleiding is bedoeld voor zwangere vrouwen vanaf 28 weken zwangerschap. De opzet van de geboortebegeleiding is ook anders dan de afstemming van de luisterkind methode. Als aanstaande moeder kan je jezelf niets mooiers cadeau geven dan een geboortebegeleiding. Waar ik bij een Luisterkindafstemming slechts een enkele e-mail contacten heb, heb ik bij de geboortebegeleiding intensiever e-mail en/of telefonisch contact met jou en op zielsniveau met je ongeboren kindje.

Tijdens de geboortebegeleiding verbind je je op een dieper niveau met je kindje. Je leert je kindje kennen en verwelkomt het als het ware in de wereld. Je krijgt inzicht in hoe jouw ongeboren kindje tegen de geboorte aankijkt en hoe het zich in de wereld wil presenteren. Tijdens een geboortebegeleiding ben ik 4 weken lang, 1 dag in de week op een vastgesteld tijdstip, een trouwe metgezel van jou en je kindje. Het enige wat jij hoeft te doen, is op het vastgestelde tijdstip in rust te gaan, zodat ik mij kan afstemmen op je kindje. Dit moment is jouw moment samen met je kindje. De vierde en tevens laatste afstemming is een persoonlijke brief van jouw kindje aan jou.

Deze methode is niet alleen heel bijzonder, maar ook zeer persoonlijk. Ik stel mij daarom bijzonder dankbaar op, omdat ik dit met jou en je kindje mag delen.

Als je een geboortebegeleiding wilt aanvragen of meer informatie wenst, stuur dan een mail naar info@holistischepraktijkzivah.nl.

De Levensbrug

De Luisterkind Levensbrug afstemming, is als een gewone Luisterkind afstemming. Het speciale aan deze afstemming is dat ik als Luisterkindwerker de brug mag zijn tussen jou en je overleden dierbare. De lading is wat emotioneler en zwaarder. Heel vaak als een geliefde overleden is, zitten wij nog met tal van vragen. Met een Levensbrug afstemming bied ik jou de mogelijkheid om deze vragen te kunnen stellen.

Op wie kan afgestemd worden?

 • op overledenen
 • mensen in coma
 • mensen op de intensive care en die niet zelfstandig meer kunnen praten
 • mensen met vormen van dementie/ Alzheimer/ Korsakov
 • mensen die zelfmoord hebben gepleegd
 • doodgeboren baby’s
 • foetussen die zijn overleden door een miskraam of niet levensvatbaar waren

Wie mag aanvragen?

 • echtgenoot/echtgenote/levenspartners
 • direct nabestaanden zoals ouders van overleden kinderen,
 • kinderen van overleden ouders
 • broers of zusters

Als een niet nabestaande een afstemming aanvraagt op een overledene, dan zal de direct nabestaande altijd toestemming hiervoor moeten verlenen.

Wat kan je vragen?

In feite mag je alles vragen. Er is echter één uitzondering: vragen over bewijsvoering van door misdaden overleden mensen of over schuldvragen, worden niet in behandeling genomen.

Enkele voorbeelden van vragen die je kunt stellen, zijn:

 • Wil je ons nog iets vertellen?
 • Welke boodschap wil je ons nog meegeven?
 • Waarom ben je niet eerst geboren?
 • Zou je gehandicapt geboren zijn?
 • Waren wij te bang om ouders te worden?
 • Ben je nu gelukkig?
 • Wat kunnen wij nog voor je doen?
 • Kom je nog uit deze coma?
 • Welke kleding wil je bij de begrafenis of crematie?
 • Waarom ben je uit het leven gestapt?
 • Wat voor teken geef je mij zodat ik weet dat jij het bent?

 

Aanvraag Luisterkindafstemming

error: Content is protected !!