Mijn Aanbod

Afsprakenkalender

Hoe mooi zou het zijn, als je eindelijk lekker in je vel zit? Dat je je niet meer stoorde aan wat anderen van je vinden of van je willen? En dat je kon leven vanuit je kracht, vol zelfvertrouwen, waardoor je leuke, gelijkgestemde mensen ontmoet, goed voor je zelf zorgt en eindelijk doet wat je zelf wilt doen? En dat er iemand is die je een geweldig aanbod doet, waardoor jij weer jezelf kan zijn? Wie wil dat nou niet?

Ik merk dat veel mannen en vrouwen worstelen met onzekerheid, laag zelfbeeld, neerslachtigheid, slecht slapen, stress. Ze hebben nog moeite met slechte ervaringen uit hun jeugd of uit hun volwassen leven, waardoor ze angstig zijn, irreële overtuigingen hebben zoals ‘niet goed genoeg zijn’, ‘niet mooi genoeg zijn’, ‘waarom ik?’ en schaamte. En…waarschijnlijk… als je dit leest, denk je… “Ik heb dat ook.”

Mijn aanbod

Daarom heb ik speciaal voor jou een geweldig aanbod samengesteld. Een aanbod waar ik ontzettend trots op ben, omdat het vanuit mijn hart aan jou wordt aangeboden. Weet je, ik ben namelijk zelf die persoon geweest die van zichzelf dacht, dat ze niet goed genoeg was. Ik weet daarom als geen ander, dat wat ik jou aanbied, werkt. 

In mijn aanbod maak ik gebruik van verschillende disciplines, die allemaal even waardevol zijn en die elk op hun eigen unieke manier een bijdrage leveren om jou af te helpen van dat ‘gesjouw’ met die blokkades. Want, zoals je zelf weet, als je er niets aan doet, blijft alles zoals het is, en wordt de last alleen maar zwaarder. 

Wat bied ik je aan

Life-coaching: Body & Soul

Met de Body & Soul life-coaching gaan wij regelrecht naar de oorzaak van jouw blokkades, die jou ervan weerhouden om vanuit jouw hart te leven, zodat je keuzes kan maken die beter bij je passen. Body & Soul life-coaching kan bestaan uit live sessies, telefonische sessies, email sessies of je ontvangt huiswerkopdrachten en oefeningen. In de live sessies ontvang je energetische natuurgeneeskundige behandelingen, hypnotherapie en gaan we dieper in op jouw thema’s. Voor meer informatie zie ook de pagina Body & Soul life-coaching 

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een vorm van gedragstherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van hypnose. Veel mensen denken bij hypnose aan de “showhypnose” waarbij een gewillig slachtoffer allerlei “kunstjes” uitvoert op een podium tot vermaak van een publiek. 

Hypnotherapie heeft hier niets mee te maken. Bij hypnotherapie worden ‘suggesties’ aan het onderbewustzijn gegeven die weer leiden tot gewenste gedragsveranderingen. Denk maar aan ‘Stoppen met roken‘, ‘Gewichtsvermindering‘, ‘Meer Zelfvertrouwen‘. Natuurlijk is er meer mogelijk met hypnotherapie. Voor meer informatie lees de ook de pagina Hypnose

Auratouch

Auratouch is een holistische methodiek die zich richt op het in balans brengen van lichaam en ziel. Deze methodiek bestaat uit verschillende technieken die elk op zich apart ingezet kunnen worden en die allemaal bijzonder effectief zijn. In de Auratouch methodiek werk ik veel in het aura en met de chakra’s, daarnaast zijn er sjamanistische technieken die het geheel compleet maken. Zie ook Auratouch

De Luisterkindmethode

Naast de Body & Soul Life- coaching, bied ik nog een laagdrempelige dienst aan, de Luisterkindmethode.

De Luisterkindmethode is een methode die op telepathische wijze, om achter het “WAAROM” van gedrag, denkpatronen, levenslessen, ziekte, van jouw kind of jezelf, te komen. Een methode waarbij jij of je kind niet aanwezig hoeven te zijn in mijn praktijk en die via email contact verloopt. Een mooie methodiek die geen labels legt op je kind of op jou. Voor meer informatie lees de pagina van de Luisterkindmethode

Klankhealing/concerten

Naast de Luisterkindmethode, bied ik nog een andere laagdrempelige dienst aan van een geheel andere orde: Klankschaalmassages en klankschaalsessies. 

Hoewel de termen klankschaalmassage en klankschaalsessies de indruk wekken dat het alleen maar om ontspanning gaat, gebeurt er door de trilling van de het aanslaan van de klankschalen, heel veel in je lichaam. Blokkades worden op lichaamsniveau losgetrild en zorgen weer voor ruimte, waardoor naast ontspanning ook heling kan optreden. Voor meer informatie lees ook de pagina van Klankschalen.

Workshops/cursussen

Naast bovenstaande diensten, bied ik ook workshops en cursussen aan die mooi aansluiten bij mijn aanbod. Wil jij je meer verdiepen in verschillende helingstechnieken en wil jij kunnen beschikken over je eigen arsenaal aan helingstechnieken? Wil jij groeien in je spirituele ontwikkeling? Meld je dan aan voor een van de workshops c.q. cursussen. Voor meer informatie zie ook de pagina Workshops.

Heb je na het lezen van mijn aanbod of pagina’s nog vragen? Mail mij gerust, dan maken wij een belafspraak zodat ik al jouw vragen kan beantwoorden. Mail naar: info@holistischepraktijkzivah.nl. 

 

 

 

 

 

 


error: Content is protected !!