Mijn Aanbod

Aanbod

Hoe mooi zou het zijn, als je eindelijk van je onzekerheid af zou komen? Dat je je niet meer stoorde aan wat anderen van je vinden of van je willen? En dat je kon leven vanuit je kracht, waardoor je leuke, gelijkgestemde mensen ontmoet, goed voor je zelf zorgt en eindelijk doet wat je zelf wilt doen? En dat iemand jou een aanbod doet, waardoor je van je onzekerheid afkomt? Wie wil dat nou niet?

Ik merk dat er nog te veel vrouwen zijn die worstelen met hun onzekerheid. Ze worden tegengehouden door overtuigingen zoals ‘ niet goed genoeg zijn’, ‘ niet mooi genoeg zijn’ en schaamte, die ze alleen maar nog onzekerder maken dan ze al zijn. En…waarschijnlijk… als je dit leest, denk je… “Ik heb dat ook.”

Mijn aanbod

Daarom heb ik speciaal voor jou een geweldig aanbod samengesteld. Een aanbod waar ik ontzettend trots op ben, omdat het vanuit mijn hart aan jou wordt aangeboden. Weet je, ik ben namelijk zelf die vrouw geweest die van zichzelf dacht, dat ze niet goed genoeg was. Ik weet daarom als geen ander, dat wat ik jou aanbied, werkt. 

Ik maak gebruik van verschillende disciplines, die allemaal even waardevol zijn en die elk op hun eigen unieke manier een bijdrage leveren om jou af te helpen van dat ‘gesjouw’ met die blokkades. Want, zoals je zelf weet, als je er niets aan doet, blijft alles zoals het is, en wordt de last alleen maar zwaarder. 

Wat bied ik je aan

Een coachingstraject van 3 of 6 maanden

In dit coachingstraject, gaan wij regelrecht naar de oorzaak van jouw onzekerheid, van jouw blokkades, die jou ervan weerhouden om vanuit jouw hart te leven, zodat je keuzes kan maken die beter bij je passen. Het is een traject, dat bestaat live sessies, telefonische sessies, email sessies en je ontvangt huiswerkopdrachten en oefeningen. In de live sessies ontvang je energetische natuurgeneeskundige behandelingen, en gaan we dieper in op jouw thema’s. Dit traject duurt ongeveer 3 maanden. Na de 3 maanden is er na 8 weken nog gelegenheid tot een nazorg gesprek, waarbij je vragen kan stellen en je voortgang en ervaring kan delen. 

Omdat 3 maanden voor sommige vrouwen te intensief kan zijn, is er ook een 6 maanden variant. Deze variant bevat dezelfde waardevolle componenten en behandelingen, maar wordt doorlopen in een rustiger tempo. 

Dit coachingstraject is een echte aanrader!

De Luisterkindmethode

Naast het coachingstraject bied ik twee laagdrempelige diensten aan, waarvan de Luisterkindmethode er een van is.

De Luisterkindmethode is een methode die op telepathische wijze, achter het “WAAROM” van gedrag, denkpatronen, levenslessen, ziekte, van jouw kind of jezelf, te komen. Een methode waarbij jij of je kind niet aanwezig hoeven te zijn in mijn praktijk en die via email contact verloopt. Een mooi methodiek die geen labels legt op je kind of op jou. Voor meer informatie lees de pagina van de Luisterkindmethode

Klankheling/concerten

Naast de Luisterkindmethode, bied ik nog een andere laagdrempelige dienst aan: Klankschaalmassages en klankschaalsessies. 

Hoewel de termen klankschaalmassage en klankschaalsessies de indruk wekken dat het alleen maar om ontspanning gaat, gebeurt er door de trilling van de het aanslaan van de klankschalen, heel veel in je lichaam. Blokkades worden op lichaamsniveau losgetrild en zorgen weer voor ruimte, waardoor naast ontspanning ook heling kan optreden. Voor meer informatie lees ook de pagina van Klankschalen.

Workshops/cursussen

Naast bovenstaande diensten, bied ik ook workshops en cursussen aan die mooi aansluiten bij mijn coachingstraject. Wil jij je meer verdiepen in verschillende helingstechnieken en wil jij kunnen beschikken over je eigen arsenaal aan helingstechnieken? Wil jij groeien in je spirituele ontwikkeling? Meld je dan aan voor een van de workshops c.q. cursussen. Voor meer informatie zie ook de pagina Workshops.

Heb je na het lezen van mijn aanbod of pagina’s nog vragen? Mail mij gerust, dan maken wij een belafspraak zodat ik al jouw vragen kan beantwoorden. Mail naar: info@holistischepraktijkzivah.nl.

 

 

 

 

 

 


error: Content is protected !!