Mijn hoog-gevoeligheid

Mijn hoog-gevoeligheid

Door mijn hoog-gevoeligheid, stond ik mijn hele leven in dienst van de ander. Ik durfde niet altijd ‘nee’ te zeggen, bang niet geaccepteerd te worden of niet aardig gevonden te worden. Ik voelde mij steeds ongelukkiger worden, totdat ik erachter kwam waar mijn hoog-gevoeligheid mee te maken had. Toen kon het veranderen en daarmee is mijn hele leven veranderd.

Mijn hoog-gevoeligheid in het ondernemerschap

Van een hoog-gevoelige vrouw die zichzelf wegcijferde, en daardoor steeds meer onrust en stress ervoer, ben ik gegroeid tot een “hoog-gevoelige ondernemer” met een praktijk waarin ik spiritualiteit combineer met coaching, natuurgeneeskunde en hypnose. Ik heb mijn hoog-gevoeligheid geïntegreerd in het ondernemerschap, waardoor mijn hoog-gevoeligheid nu mijn kracht is geworden.

Waarom kan ik je helpen

Omdat ik uit eigen ervaring weet hoezeer mijn hoog-gevoeligheid mij een ‘onbestemd’ gevoel gaf, en hoe het je ongelukkig kan maken. Hoe het een stempel drukt op alles wat je doet, denkt en voelt. Daarom ligt mijn hart bij het begeleiden van vrouwen die dolgraag willen leren omgaan met hun eigen hoog-gevoeligheid. ( Doe de test in hoeverre jij hooggevoelig bent.) Ik help ze graag van hun blokkades af, en daarmee hun plek leren herontdekken in de snelle maatschappij. Graag begeleid ik jou op weg naar een gelukkig leven waarin je je talenten en kwaliteiten ziet en deze in kan zetten, waar jij wilt. Hierin ligt mijn expertise, omdat ik zelf die weg gegaan ben. 

Mijn achtergrond

Het hoog-gevoelige kind

Door mijn hoog-gevoeligheid had ik als kind al interesse in spiritualiteit en het paranormale. Echter, vanwege mijn culturele achtergrond was het niet gebruikelijk hierover te praten. Daardoor heb ik mijn spirituele ontwikkeling onderdrukt. Dat had een negatieve impact op mijn ZIJN en mijn gezondheid, wat zich manifesteerde in een chronische aandoening.

De volwassene

Op latere leeftijd ben ik in aanraking gekomen met energiewerk zoals Reiki en Shambhala. Daarna heb ik trainingen in mediumschap gevolgd, waaronder een Dierentolk opleiding, de Luisterkindmethode, alsook workshops en cursussen in intuïtieve ontwikkeling. Tijdens deze cursussen ontdekte ik mijn hooggevoeligheid. Dat dit geen “last” was, maar een gave, die, als je deze weet te ontwikkelen, een enorme kracht en kwaliteit is.

Mijn helingsproces

Ook kwam ik erachter wat er was gebeurd waardoor ik mij niet gelukkig voelde met het leven wat ik leidde. Ik verwerkte de oorzaak door middel van speciale sessies, bijzondere rituelen en diepgaande energetische behandelingen. Bovendien leerde ik deze ook zelf te geven en dat zorgde er óók voor dat het onbestemde gevoel verdween. En in plaats van stress en boosheid, ontstond er zelfliefde en zelfacceptatie. 

Mijn hart volgen

Intussen was ik werkzaam als maatschappelijk werkster. Daar kon ik goed mijn ei kwijt. Ik merkte hoe leuk ik het vond om mensen te helpen. Toch, als ik naar mijn gevoel en intuïtie luisterde, merkte ik dat ik toch het liefste een eigen praktijk wilde neerzetten. Een praktijk waarin ik veel gerichter mijn kennis en kunde wat betreft mijn hoog-gevoeligheid, kan inzetten. Waarin ik counseling, healing en natuurgeneeskunde kon combineren in combinatie met mijn hooggevoeligheid. Ik besloot een opleiding te doen voor natuurgeneeskundig therapeut en toen ik die afrondde in 2015, startte ik met mijn Holistische Praktijk Zivah* (zie Mijn Aanbod)

Toen en nu…

Eerst richtte ik me op ouders en gevoelige kinderen. Daarna richte ik mij op alleen op vrouwen. Maar naarmate ik transformeerde, voelde ik dat ik heel graag mijn gave, healingcapaciteiten, natuurgeneeskundige kennis en ervaringsdeskundigheid wilde inzetten voor zowel mannen en vrouwen, die net als mij toen, willen leren omgaan met hun hoog-gevoeligheid. 

Ik zie namelijk welke transformaties zich voordoen, als ik ze begeleid. Zij raken bevrijd van hun emotionele blokkades, ze ontdekken hun talenten en kwaliteiten, en soms hun eigen hoog-gevoeligheid, en ze voelen zich zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen. Ze leven het leven weer wat voor hen bedoeld is. Het is geweldig om daarvan getuige te mogen zijn!

Herkenbaar?

Herken jij je in bovenstaande? Of ken je mannen en vrouwen die zich hierin herkennen?

Mail dan naar: info@holistischepraktijkzivah.nl

* Zivah komt uit het Hebreeuws en betekent ‘Licht van God’ of ‘Glans van God’. Deze naam en met name de betekenis, vind ik niet alleen mooi, maar het vertegenwoordigt datgene wat ik wil uitdragen in mijn praktijk: bewust worden van wie en wat je bent, en dat is ‘Licht van de Bron, God.’


error: Content is protected !!