Munay-Ki

Munay-Ki: ” Het Pad van Heling, Liefde en Transformatie”

Met de Munay-Ki ben je in staat oude wonden die hun herkomst hebben uit vorige levens en uit jouw huidig leven op te lossen. Je zal in staat zijn om oude karmische banden te verbreken en je bent in staat je eigen scheppingskracht te herontdekken. Wat de Munay-Ki in feite doet door haar initiaties, is ons lichtlichaam (Aura) herstellen. Maar door onze gehechtheid naar materie, is ons lichtlichaam verzwaard geraakt. In letterlijke zin zie je dat de mensen in ontwikkelde landen, waar de economie prioriteit is, steeds zwaarder worden in gewicht.

Wat het doet

Door de initiaties van de Munay-Ki wordt je lichtlichaam lichter gemaakt, waardoor je chakra’s hun oorspronkelijke kleuren weer kunnen schijnen. Dat wordt het ‘Regenbooglichaam’ genoemd. Door de initiaties ben je in staat je te verbinden met de eeuwenoude wijsheid van onze voorouders waardoor je jezelf transformeert naar een hogere staat van zijn, de verlichte staat of zoals de Inca’s het noemen: de ‘homo luminus’ ofwel ‘de verlichte mens’. 

Wat bijzonder is, is dat je na de inwijdingen verbonden blijft met de energie en wijsheid van de voorouders, waardoor je steeds weer opnieuw ‘downloads’ blijft ontvangen van nieuwe ‘informatie’ (lees:wijsheid) die voor jou van belang is. De energie is geheel afgestemd op jouw eigen ontwikkelingsproces, zodat je nooit een overload krijgt. Als je eenmaal de groei in gang gezet hebt, is er geen weg meer terug, waardoorheen nieuwe wereld voor je open gaat.

Oorsprong

De Munay (liefde) – Ki (kracht) vindt zijn oorsprong in de inwijdingen van de Hindoe Vallei. Door het reizen van deze oeroude volkeren met hun sjamanen, hebben zij ten tijde dat de zee bevroren was, de Beringstraat overgestoken naar het Amerikaanse continent. Pas in de vorige eeuw zijn de initiaties beschikbaar gesteld aan de ‘gewone mens’. Daarvoor waren de initiaties alleen bestemd voor de sjamanen van de Inca’s. Mede door de inzet van Dr. Alberto Villoldo, is de Munay-Ki beschikbaar gesteld aan een wijder publiek en wint meer en meer aan populariteit, omdat het een simpele manier is om jouw vibratie omhoog te brengen en jouw spirituele ontwikkeling een boost te geven.

Wat het is

Munay-Ki is een krachtige bundeling van alle elementen die nodig zijn om grondige transformaties te realiseren en bestaat uit woorden, symbolische gebaren, aanrakingen, intentie en energie overdracht. Het is een manier van leven en respect hebben voor moeder Aarde, de natuur en alles wat op aarde leeft. Want je bent, volgens de Inca’s, geboren met het Inca-zaad. Je bent geboren met een erfrecht van een lang en gelukkig leven in harmonie en overvloed.

Schaarste

In onze westerse filosofie geloven wij in een erfzonde en het geloof verwijderd te zijn uit het Paradijs. Door deze gedachte, denken je in  schaarste, schuld, oordelen en veroordelen, te moeten leven, waardoor jij je oorspronkelijk lichtlichaam verzwaard.

Gelukkig hoef je niet te leven in schaarste, omdat je nu toegang hebt tot de initiaties van de Munay-Ki. Jij kan het ‘Inca-zaad’ activeren en leven als verlicht mens. Elke inwijding manifesteert een verbinding met de eeuwenoude wijsheid van je voorvaderen waarmee jij je chakra’s activeert en je lichtlichaam opschoont, waardoor je weer mag leven als koning of koningin, als een verlicht mens.

De inwijdingen

Er zijn tot op heden 9 inwijdingen die in een tijdsbestek van 4 maanden worden gegeven. Reden van dit tijdsbestek is, om de energie de kans te geven te integreren in je fysieke en energetisch systeem. Je moet je voorstellen dat je jaren met een verzwaard lichtlichaam hebt geleefd, waardoor je lichaam moet wennen aan de nieuwe en verhoogde energie. In slechts enkele gevallen wordt er een uitzondering gemaakt waarbij je de initiaties in een keer kan ontvangen. 

Welke initiaties ontvang je

  1. Hampe Karpay:De inwijding van de Heler
  2. Chimpi Karpay:De inwijding van de Banden van Kracht
  3. Ayni Karpay:De inwijding van Harmonie
  4. Kawak Karpay:De inwijding van de ziener
  5. Pampamesayok:De inwijding van de Hoeder van de Dag
  6. Altomesayok:De inwijding van de Hoeder van de Wijsheid
  7. Kuraq Akuyek:De inwijding van de Hoeder van de Aarde
  8. Mosoq Karpay:De inwijding van de Hoeder van de sterren
  9. Taytanchis:De inwijding van de Schepper van Creatie

Elke initiatie wordt gegeven met een inwijdingssteen, de pi-stone, welke jij ook zal ontvangen na je eerste initiaties. Hiermee kan jij na de eerste les anderen inwijden. Tijdens de cursus wordt uitgebreider ingegaan op de leer van de Munay-Ki en worden oefeningen aangeboden.

Wat levert het jou op

Wat het jou oplevert, is een gevoel van thuiskomen. Een gevoel van innerlijke rust, een gevoel van balans in jezelf en meer oog hebben voor schoonheid en kleine details om je heen, waardoor je dichter bij jezelf komt en daardoor keuzes maakt die vanuit het hart genomen worden. Het levert je een diepere verbinding op met je innerlijk weten, met je innerlijke wijsheid. Het verhoogt je lichtfrequentie, jouw persoonlijke vibratie. Het levert je inzichten op die je ten goede komen inde dagelijks leven, je werk, je gezin, je gezondheid. 

Mijn eigen ervaring met de Munay-Ki is dat alles op zijn plek viel. Alle cursussen in spiritualiteit die ik gevolgd had daarvoor, leken bijeen te komen en vonden hun plek in mijzelf. Ik leerde mijzelf kennen, en bovenal wat ik wilde. Mijn spirituele ontwikkeling nam een enorme spurt, en ik voelde mij meer en meer verbonden met mijn Hogere Zelf, mijn gidsen, mijn innerlijk weten. Ik kon eindelijk mijn pad volgen dat voor mij bestemd was. Een bijzondere en waardevolle ervaring waar ik ontzettend dankbaar voor ben, dat deze op mijn pad is gekomen. 

Praktische informatie

Aanmelden kan via de mail: info@holistischepraktijkzivah.nl.

De cursus is inclusief een uitgebreid handboek. Inclusief lunch. Jouw investering is € 350.


error: Content is protected !!