logo-luisterkind-werkerskleinDe Luisterkindmethode

De Luisterkind Methode is een manier om met een kind te communiceren, waarbij er op telepathische wijze en op een dieper niveau (onbewust niveau) contact wordt gemaakt met een kind.

Het unieke van deze methode is dat ik geen labels leg op jouw kind. Ik luister alleen maar, ga open in het gesprek met het kind en luister vooral wat jouw kind te zeggen heeft wat in het dagelijks leven onbesproken blijft. Dit noem ik een afstemming. 

Voor wie is de Luisterkindmethode geschikt?

Stel dat jouw kind ’s nachts niet wil slapen óf je kind vertoont erg druk gedrag, wil niet luisteren, is extreem boos, maakt moeilijk contact met leeftijdgenoten of is erg stil en in zichzelf gekeerd. Je maakt je zorgen of je weet er geen raad meer mee. Je wil je kind leren begrijpen en helpen. Een afstemming is hier bij uitstek geschikt voor. En het mooie hiervan is dat je kind gewoon in zijn eigen veilige omgeving kan blijven. Ik maak namelijk op afstand contact met jouw kind door middel van de foto die je mij van tevoren hebt opgestuurd. Ik ga in gesprek met je kind, waarbij je kind over het algemeen bepaalt waar hij of zij het over wil hebben. Tijdens mijn gesprek met je kind, kunnen jouw vragen aan bod komen. Tevens kan het voorkomen dat een vorig leven van een kind aan bod komt of dat er auralifters aanwezig zijn die mogelijk te maken hebben met het gedrag van jouw kind.  Opmerkelijk is dat ouders vaak na een afstemming zien dat het gedrag van hun kind verbetert. De afstemming is echter geen garantie dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Er zijn tenslotte ook aanwijzingen of adviezen voor ouders in een afstemming. 

Kinderen vanaf 10 jaar moeten op de hoogte zijn dat er een afstemming op ze wordt gemaakt of moeten zelf toestemming geven.

Testimonials:

20-10-2017

Testimonial van een vader wiens zoon druk gedrag vertoonde, ruzie maakte en een lage concentratieboog had.

Lieve Digna,

Ongelooflijk wat er is gebeurd, veranderd met T. Hij is weer op aarde geloof ik en zit weer lekker in zijn vel. De fonkeling in zijn ogen is weer aanwezig en zijn mooie lieve lach is weer daar. Dankjewel! Echt fantastisch. Hij en wij genieten weer volop!

Met vriendelijke groet, P van M

Testimonial van een moeder wiens dochter nog niet wil praten.

Lieve Digna,

Wat een prachtige afstemming hebben we mogen ontvangen. Het ontroert me. Vele puzzelstukjes vallen hiermee op z n plek. Het is bizar om te lezen dat B.J. nog een tweelingzusje heeft, hierin vallen mijn eigen gevoelens ook op z n plek. Ik heb me tijdens de zwangerschap, en ook na de bevalling zo ontheemd gevoelt. Blijdschap, maar ook zwaar verdriet wisselde zich af. Ik wist me geen raad met al mijn emoties, en herleide dat steeds af naar mijn verleden in dit leven, de adoptie toen ik een baby was. Het heeft me ook weerhouden om een tweede kindje te nemen, ik ben heel erg bang om nog een kindje te nemen, ook mede omdat de bevalling traumatisch was. Maar hiermee kan ik het verdriet toelaten en loslaten, zodat ook ik kan groeien. Fijn dat B.J. zich veilig voelt en vanzelf gaat praten straks. We lopen momenteel bij een Logopodie, maar geduld is zoveel meer waard. Hartelijk dank, ook voor je rust en vertrouwen zodat B. vanzelf met haar verhaal kwam.

De afgelopen dagen voelen nog intenser aan, wij gedrieën, herenigd zijn in dit leven. Het is zo magisch. Ik ben eeuwig dankbaar…

Veel liefs C.

Aanvraag Luisterkindafstemming

error: Content is protected !!