Mijn naam is Digna Koopmans-Tjon A San. Ik ben een hoogsensitieve vrouw, ben getrouwd en ben de eigenaresse van Holistische Praktijk Zivah. Ik ben spiritueel coach en natuurgeneeskundig consulent.

Al op jonge leeftijd was ik geïntrigeerd door het spirituele en paranormale. Ik voelde mij vaak anders dan andere kinderen, maar kon dit nooit plaatsen. Door mijn culturele achtergrond was het ook niet gebruikelijk om te praten over hooggevoeligheid, laat staan deze te ontplooien. Pas op latere leeftijd ben ik in aanraking gekomen met energiewerk zoals Reiki en Shambhala. Daarna heb ik cursussen in mediumschap gevolgd, zoals een Dierentolk opleiding, de Luisterkindmethode, alsook cursussen in intuïtieve ontwikkeling. Tijdens deze cursussen kwam ik tot het besef dat ik hooggevoelig was.

Intussen was ik wel werkzaam als maatschappelijk werker. Doordat ik steeds meer naar mijn gevoel en intuïtie luisterde, kwam de behoefte om iets met mijn hooggevoeligheid te doen. Ik heb in 2014 het roer omgegooid en heb de stap genomen om een eigen praktijk te beginnen. In dat zelfde jaar startte ik ook met de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut. In 2015 was het eindelijk zo ver en is Holistische Praktijk Zivah opgericht.

In eerste instantie was mijn praktijk gericht op counseling en healing en op ouders en kinderen. Naarmate de tijd verstreek, voelde ik intuïtief aan dat ik mij meer met het begeleiden van vrouwen bezig wilde houden. Ik voelde dat ik met mijn hoogsensitiviteit, met de kennis van mijn opleidingen en als ervaringsdeskundige, vrouwen kon afhelpen van hun onzekerheid.

Mijn praktijk is nu gespecialiseerd in het coachen en behandelen van vrouwen die heel onzeker zijn. Als ervaringsdeskundige professional begeleid ik ze met mijn speciale holistische natuurgeneeskundige methode naar meer zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid, waardoor zij hun leven gaan vormgeven zoals zij dat willen.

Herken jij je hierin?

Vraag dan mijn GRATIS ‘Inzicht-in-onzekerheid’ gesprek aan. Mail naar: info@holistischepraktijkzivah.nl.


error: Content is protected !!