Rite of the Womb

Rite of the womb

De rite of the womb is een prachtig ritueel waarbij de lang onderdrukte vrouwelijke kracht in jou, weer wordt aangewakkerd. Het is een ritueel dat jouw creatieve kracht weer omhoog brengt, en heling brengt aan blokkades die aan jou zijn overgedragen via de vrouwenlijn in jouw familie. Als jij je aangetrokken voelt tot de rite of the womb, dan ben jij geroepen door je vrouwelijke voorouderlijnen om de pijn te helen die jarenlang in de familie aanwezig is geweest, onderdrukt is, en zich heeft genesteld in de baarmoeder. Je heelt hiermee niet alleen jezelf, maar ook alle vrouwelijke lijnen voor jou en vrouwelijke lijnen na jou.

Nu is het moment

Het moment is daarom aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren en voelen wie ze werkelijk is. Ook jij mag je herinneren dat je wijs, zacht, liefdevol bent, en dat je boordevol power en creatiekracht zit. Kracht dat naar buiten wil en gezien wil worden, zodat jij kan floreren en in je kracht mag staan. Want veel vrouwen dragen (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van hun moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met zich mee of hebben een trauma opgelopen in dit leven waardoor hun vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. De rite of the womb, is een cadeau aan jezelf en aan je kinderen, als je die hebt. Het moment is NU!

Een cadeau aan jezelf

Deze rite is een gift en heling aan jezelf, aan elkaar en een krachtige ´cleansing´ wereldwijd. Vrouwen en mannen kunnen de trauma´s op dit gebied achter zich laten. Deze initiatie, is een ´heling´ en een ´blessing´ en activeert jouw vrouwelijk kracht. De rite van the womb (baarmoeder) is zeer krachtig en brengt in alle zachtheid jouw moederschoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop zal kunnen stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn

Herkomst Rite of the Womb

In Zuid-Amerika, is er een ‘lineage’, een lijn van vrouwen uit de jungle, die zichzelf door inzicht en ingevingen van hun Spirits, bevrijd hebben van hun lijden. Deze vrouwelijke lijn helpt ons herinneren dat wij het lijden nu kunnen loslaten zodat wij weer in onze kracht gaan staan. Want onze baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren, het is een plek van creatieve kracht en baren van nieuw leven. Deze vrouwelijke lijn herinnert ons aan deze eenvoudige en vitale waarheid. Zij heeft ons de 13e rite van de Munay-Ki gegeven.

 De baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren,
maar is een plek van creatie en geboorte van leven

De vrouwencirkel

In de vrouwencirkel maken we contact met onze pijn en met wat we willen manifesteren nadat er weer creatie-ruimte is gekomen.
Wij werken met de energie van onze harten, baarmoeders, bloemblaadjes, adem en intentie, water, en het transformerende element vuur. Ook leer je hoe je deze rite bekrachtigt, je band met Grootmoeder Maan voelt, en jouw relatie met Moeder Aarde.

De Rite of the womb is een energieoverdracht vanuit de vrouwenlijn, die via de mij naar jou gaat. Vanaf het moment dat jij de energie in jouw baarmoeder hebt (ook als je geen baarmoeder meer hebt), ben je verbonden met deze vrouwenlijn. Deze 13e inwijding komt uit een lineage van de school van ‘The Four Winds’. Als je het eenmaal ontvangen hebt, dan geef je het door aan zoveel mogelijk vrouwen.

Jouw investering is € 75

 

 

 


error: Content is protected !!