Workshops Bewustwording

De  workshops bewustwording zijn ter bevordering van jouw bewustwording/ascensie ontwikkeling en zijn altijd voorzien van lesmateriaal. Tijdens de workshops bewustwording wordt uitvoerig ingegaan op het onderwerp van de cursus en wordt er aanvullende informatie gegeven die niet in andere workshops wordt gegeven. Tevens is er persoonlijke aandacht voor de cursisten en gelegenheid om ook na het volgen van de cursus vragen te stellen.

De driedaagse workshop bewustwording is meestal voorzien van een lunch, afhankelijke van de locatie waar de workshop gegeven worden.

De 1-daagse workshops zijn: 

De 3-daagse workshop die door mij gegeven wordt, is De Mahatma, Avatar van Synthese, Basic Healer Class.


Algemene Voorwaarden Workshops:

Om deel te kunnen nemen aan een van de workshops kun je een mailtje sturen via het aanmeldformulier. Na het ontvangen van de bevestiging van deelname sta je officieel op de lijst. Bij de bevestigingsmail ontvang je tevens een factuur voor de workshop/training. Als jij je afmeldt na het ontvangen van deze bevestiging worden er annuleringskosten in rekening gebracht:

Tussen 15 en 29 dagen wordt 50% van de totale kosten in rekening gebracht, 1 en 14 dagen en bij geen aanwezigheid wordt het totale bedrag in rekening gebracht.

 

 

 

 

 


error: Content is protected !!