Workshops

Workshops

Bewustwording en zelfvertrouwen

Het is een nieuwe tijd en dat vraagt om bewustwording van wie en wat we zijn. Zelfvertrouwen hebben, is niet iedereen toebedeeld. Maar wat hebben die twee met elkaar te maken?

Bewustwording en zelfvertrouwen gaan hand in hand. Ben jij je bewust van jezelf, je lichaam, je omgeving? Dan brengt dat meer zelfvertrouwen. Je weet immers wie je bent, en wat je wilt in het leven. Je kan bewuste keuzes maken in je leven en je voelt je gedragen door alles om je heen.

Ik geef workshops die mooi aansluiten bij de andere diensten die ik verzorg. In het begeleidingstraject waarbij ik jou naar meer zelfvertrouwen begeleid, maak ik veelvuldig gebruik van de technieken uit deze workshops. Besluit je na een coachingstraject een workshop of cursus bij mij te volgen, dan krijg je zelfs nog 10% korting op het investeringsbedrag. Bovendien zal je door het volgen van de workshops, deze technieken zelf kunnen toepassen, waarmee jij jouw recent verkregen zelfvertrouwen verankert. Je zelfvertrouwen groeit meer en meer, je gezondheid verbetert, je wensen en doelen bereik je sneller en je ontmoet meer gelijkgestemden. Zelfs al heb je geen traject bij mij gevolgd, zijn deze workshops bijzonder waardevol voor jouw spirituele ontwikkeling om te volgen. Ze verhogen jouw lichtfrequentie, en jouw bewustwording wordt in sneltempo verhoogd. 

Wat krijg je:

Sommige workshops zijn voorzien van lesmateriaal. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het vormen van oefengroepjes. Tijdens de workshops bewustwording wordt uitvoerig ingegaan op het onderwerp en wordt er aanvullende informatie gegeven die niet in andere workshops wordt gegeven. Tevens is er persoonlijke aandacht voor jou en jouw proces als cursist en is er gelegenheid om ook na het volgen van de cursus vragen te stellen.

Welke workshops worden er gegeven: 


Algemene Voorwaarden Workshops:

Al je wilt deelnemen aan een van de workshops kan je een mailtje sturen naar info@holistischepraktijkzivah.nl. Na het ontvangen van de bevestiging van deelname sta je officieel op de lijst. Bij de bevestigingsmail ontvang je tevens een factuur voor de workshop/training. Als jij je afmeldt na het ontvangen van deze bevestiging worden er annuleringskosten in rekening gebracht:

Tussen 15 en 29 dagen wordt 50% van de totale kosten in rekening gebracht, 1 en 14 dagen en bij geen aanwezigheid wordt het totale bedrag in rekening gebracht.

 

 

 

 

 


error: Content is protected !!